Se pare ca artistii nostri se pricep cel mai bine sa copieze numai lucrurile proaste ale fratilor de peste mari si tari. Tocmai cei care ar trebui sa se multumeasca cu simplul fapt ca mai exista inca, in Romania, oameni care sa le asculte muzica, au tupeul sa puna tarif pe autograf: Irina Loghin.

Astfel, fanii sint taxati cu un leu nou, adica 10.000 de lei vechi. Pentru a-si justifica gestul, Irina si-a gasit alibiul perfect: doritorii platesc indirect semnatura "divei", achizitionindu-si contra sumei mentionate, un soi de posteras. Iar pentru ca planul sa nu aiba cusur, nu actioneaza singura, complicele fiind nimeni altul decit Fuego. In ceea ce-l priveste pe acesta din urma, faptul ca accepta un compromis de o asemenea infamie, este de inteles. De bine, de rau, datul cu subsemnatul il mai scoate si pe el de dupa fusta mamei. Pardon, a Irinei Loghin.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.