IMPRUMUT. Incepand din aceasta toamna, Giulia s-a "imbogatit" cu o noua emisiune la radio si un nou videoclip. La "Kiss This" , colegul ei de "butoane", Vali Barbulescu, i-a organizat o sedinta foto ad-hoc.

Cantareata a stat in studioul lui Vali timp de 4 ore, avandu-i drept galerie pe cei mai apropiati prieteni ai ei, pe care i-a rugat sa-i fie alaturi. Astfel, Giulia a devenit, pe rand, diva disco si, cum altfel, DJ, dupa modelul fotografului ei. Dupa ce shootingul a fost realizat, vedeta s-a ocupat si de filmarile la noul ei videoclip de pe albumul "Fluturi".

Daca in studioul foto a "lucrat" doar 4 ore, la filmari a stat trei zile, datorita faptului ca regizorul a intentionat sa surprinda mai multe laturi ale cantaretei in diverse locatii si momente ale zilei. Mai ales ca Giulia era intr-o postura inedita: ea traieste o poveste de dragoste cu iubitul celei mai bune prietene ale sale. Aceasta a fost de acord sa i-l imprumute vedetei pentru cele 3 zile de filmare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.