Cunoscut ca detinator al citorva publicatii si televiziuni (pe unele vinzindu-le, dupa ce le-a facut cunoscute) Silviu Prigoana mai patroneaza o firma de salubritate si o fabrica de confectionat proteze. Dar nu acestea l-au facut celebru pe Silviu Prigoana ci seria de casatorii urmate de divorturi avind-o ca protagonista pe aceeasi Adriana Bahmuteanu, momentan Prigoana.

Nu mai e un secret pentru nimeni ca fiecare noua casatorie a cuplului Bahmuteanu - Prigoana este, de fapt, anticamera unui nou divort. Si viceversa. Iar evenimentele din aceasta nabadaioasa familie trebuie sa fie insotite de cit mai multa galagie, altfel se cheama ca nu si-au atins scopul. Cum, in ultima vreme, vestile despre Prigoana si sotia sa cunosc o suspecta acalmie, era normal sa apara la orizont o stire bomba. Omul de afaceri si-a cumparat, recent, un avion de agrement cu doua locuri, marca Sport Star, pe care a dat in jur de 100.000 de euro. Avionul propriu-zis a costat 65.000 de euro, dar, cu dotarile tehnice de ultima generatie, a ajuns la un pret mai mare. "Nava" aeriana a lui Prigoana va sosi in tara peste o saptamina si va fi garata intr-un hangar din Ploiesti, proprietatea sa.

Peste doua saptamini, celebrul magnat isi va lua si atestatul de pilot. "Mi-am luat avion, in primul rind, pentru business, nu pentru plimbari. Eu si asociatul meu ne-am achizitionat, fiecare, cite un asemenea vehicul zburator de lux. Vreti o stire bomba? Ce poate fi mai important si mai hazliu, in acelasi timp, decit faptul ca un handicapat fara picior si-a luat avion si - culmea! - il mai si piloteaza. Peste doua saptamini, imi voi lua brevetul de pilot, care va fi recunoscut si in strainatate, ca sa pot zbura atit in Romania, cit si in strainatate, pentru afaceri". Dar Prigoana nu se multumeste cu atit: are de gind sa-si deschida o fabrica de avioane si un aerodrom in Romania.

Crede ca intentia lui va avea succes, tinind cont de aglomeratia insuportabila de pe soselele tarii. Prigoana este indragostit de noua sa "jucarie" si spune ca merita toti banii. Cu citeva zile in urma, viitorul aviator si-a luat brevetul de conducator de iaht. Prieteni de-ai lui spun ca are deja in proprietate o asemenea ambarcatiune de lux. Pentru omul de afaceri, riscul nu reprezinta un pericol, ci, dimpotriva, adrenalina pura. Daca, pina acum, a fost "regele soselelor", curind il vom vedea speriind stolurile de pasari calatoare. Pazea, piloti de Boeing, ca vine Prigoana!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.