"Ard in conturi, pentru tine, tu stii asta mult prea bine, dar Monica nu stie si nici nu e cazul, caci e din ce in ce mai scump gazul" - cam asa ar putea suna textul unei melodii inexistente si interpretate, in privat doar, de Anna Lesko, fosta iubita a lui Irinel Columbeanu.

Intr-un fel, Anna este destul de actuala in viata lui Iri si viceversa, caci femeile se duc, insa notele de plata ramin mai mereu de actualitate. Fara ca doamna Monica Columbeanu, fosta eleva Gabor, sa aiba habar, Anna Lesko primeste de la Iri 8.000 de euro pe luna, ca sa aiba si Porsche-le ei Cayenne ce sa puna la rezervor si, pe de alta parte, ca sa aiba si Anna cu ce sa isi plateasca gazele si celelalte aere.

Asta e ceea ce se cheama o relatie reusita, bazata nu pe incredere, ci pe credit, cu fostul iubit. Insa, daca afla Monica de acest detaliu, sint toate sansele ca doamna Columbeanu sa renunte la traditionalul "no comment" si sa-i trinteasca lui Iri portiera de la Rolls in nas.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.