Blonda dupa care au plins Dan Bittman, Lucian Sirbu (ex-director la TVR 2) si alti barbati celebri a vrut, la sfirsitul sapta-minii trecute, sa-si faca un ca-dou. Asa ca, dupa ce a strins in jur de 2.000 de euro, Tania Budi s-a dus la un magazin dintr-un hotel de lux bucurestean, sa-si cumpere o scurta de blana.

A ochit de mai multa vreme haina cu pricina si s-a dus direct, a probat-o, i-a venit ca turnata, a platit-o si s-a intors acasa fericita. Insa, cind a probat-o din nou, surpriza mare! Haina i s-a desfacut in parti si au inceput sa curga atele din ea, desirindu-se mai ceva ca un suman devorat de molii. Nervoasa si pusa pe scandal, Tania s-a dus inapoi la magazin. Numai ca, oricit a vociferat vedeta blonda, i s-a explicat ca restituirea banilor dati pe marfa de proasta calitate nu intra in uzantele firmei. Uite-asa a invatat si Tania ca in magazinele de lux din Romania se pastreaza cu sfintenie traditia tarabelor din Obor!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.