La zi.
Cel mai faimos magician al tuturor timpurilor, frumosul si misteriosul David Copperfield, a dat recent un spectacol la StadtHalle din Viena. Ajuns la virsta de 50 de ani, Copperfield se poate lauda cu cele 11 premii internationale primite de-a lungul anilor pentru trucurile sale formidabile, pe care niciodata nu a vrut sa le explice sau sa le dezvaluie publicului. "Am patru metode pentru pastrarea misterului, pentru ca cei ce ma vad sa nu isi dea seama cum de e posibil sa treaca prin asemenea experiente", a marturisit celebrul magician, intr-un interviu acordat presei austriece.

De data aceasta, el si-a incintat spectatorii, printre altele, cu un scorpion (adevarat!!) care a "ales" cartea justa dintr-un pachet de carti de joc, cu o masina Lincoln decapotabila care s-a materializat deasupra capetelor celor din sala, sau cu un cosciug ce s-a transformat brusc intr-o cutie de pantofi. In acelasi interviu, Copperfield a mai declarat ca adora sa-si cumpere insule (are deja patru, pe care le-a inchiriat lui Bill Gates si lui Mel Gibson) si ca, surprinzator, il detesta pe micutul magician Harry Potter, desi sint "colegi de breasla". "E lamentabil acel baietel. Daca ar mai avea parinti, le-as spune sa il pedepseasca si sa il faca sa inceteze cu prostiile".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.