Simbata, Adriana si Silviu Prigoana au fost nasi la cununia cintaretului de manele Catalin Arabu. Pe o ploaie torentiala, mireasa a trebuit sa astepte, peste doua ore, sosirea mirelui si a nasilor.

Mirele Arabu a trebuit sa stea cam o ora in casa familiei Prigoana, pina acestia au sosit: Adriana de la coafor, iar sotul ei din provincie, unde tocmai si-a dat examenul de pilot. Ca sa treaca timpul mai usor, manelistul a dat un adevarat recital in locuinta nasilor. De altfel, solistul a cintat si la nunta sa. Nasa a purtat o rochie mov, cumparata cu 1.000 de euro. Mariana, sotia lui Arabu, nu a fost fost prea deranjata de intirzierea mirelui, fiindca, pina la venirea acestuia, nuntasii au dansat si au cintat cu foc in corturile amenajate pe trotuar, undeva in cartierul Berceni. Catalin a mai avut o tentativa de insuratoare cu manelista Minodora la Maxim. Iata ca anonima Mariana a avut mai multi sorti de izbinda.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.