Abramburica a dat o petrecere mai neobisnuita pentru inaugurarea casei in care s-a mutat Dana Rogoz si-a pus invitatii sa-i picteze livingul!
georgiana.tucan@atac-online.ro Dana Rogoz s-a mutat, de putin timp, in casa noua, motiv de a organiza si o petrecere de inaugurare, in cadrul careia invitatii au fost pusi sa-i picteze peretii livingului.

Dana si-a facut documentarea de pe Internet, dar nu prea a putut pune in aplicare sfaturile gasite, pentru ca petrecerea data drept model era pentru un baiat care implinea patru ani. Actrita a pus la dispozit ia invitatilor peretii livingului, multe borcane cu vopsea, pensule, coifuri din ziare, dar si diplome pentru cele mai bune picturi si a lasat lucrurile sa se deruleze in voie. Totul era pus la punct de mine, chiar cu cateva zile inainte am scos toata mobila din living, am pus o folie de plastic pe jos, am facut coifuri din ziare pentru toata lumea, am cumparat manusi de unica folosinta.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.