OBLIGATIE. Andrei Pavel si Florin Segarceanu au renuntat la costume in vazul tuturor, pentru a-si recupera fina, respectiv pe Catrinel Sandu, furata cu buna stiinta de domnisoarele si cavalerii de onoare de la propria-i nunta.

Episodul a avut loc sambata noapte, in sala Ronda a Intercontinentalului cand nasii, cei doi tenismeni, au fost obligati sa se urce pe masa si sa faca striptease pentru ca prietenul lor, Catrinel, la brat cu nasii ei celebri: Andrei Pavel (stanga) si Florin Segarceanu

Gabi Trifu, sa-si revada mireasa. Conditia a fost pusa chiar de prezentatoarea de la National TV careia i s-a parut monoton sa fie data la schimb pe bani sau lazi cu bautura. Asa ca Pavel si Segarceanu si-au dezgolit bustul avandu-i printre spectatori pe Crina Mardare, Gina Pistol, Catalina Mihaiescu, Cosmin Selesi, Eli Laslean si Monica Davidescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.