Iasomie, violete, frezii, flori atat de armonios combinate, ce dau o alta definitie seductiei. O bijuterie cu note sclipitoare, ce vibreaza de dorinta si pasiune. Un fruct rosu cu gust interzis. Casa Cartier a lansat joi la Intercontinental parfumul "Delices".
La eveniment si-a facut simtita prezenta vedete si oameni de afaceri. Crina Matei, Roxana Iliescu, Bianca Brad s-au declarat incantate de noua ''bijuterie''. "'Delices>> este foarte potrivit pentru anotimpul rece. Eu prefer parfumul fresh pe baza de vanilie'', ne-a marturisit Crina.

Filmul bate viata

De cand a inceput sa traiasca ''La urgenta'', Crina Matei nu mai are timp de nimic, desi si-ar dori o emisiune la tv si ceva mai multe concerte. ''Am refuzat multe propuneri. "'La urgenta>> filmam de luni pana vineri de la 7 la 10 seara".

Senzuala blonda spune ca dupa ce va iesi din pielea personajului, cu care nu are in comun decat varsta, se va gandi si la un nou album muzical. Pana atunci, isi incearca norocul ca medic rezident pe platourile de filmare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.