POSIBILITATI. Prefectul Capitalei, Mioara Mantale, si-a schimbat iubitul si, fara sa vrea, se pare si accesoriile. Costisitorul ceas Rolex si moderna geanta Louis Vuitton nu au mai aparut la o petrecere mondena unde Prefectul Capitalei a fost invitata.

Silviu Vaduva, barbatul cu care Mioara Mantale a avut o relatie de aproape un an de zile, a intrat in gura barfitorilor. Acestia sustin ca in urma unor certuri pe care le-ar fi avut cu Prefectul Capitalei, omul de afaceri i-ar fi cerut acesteia inapoi cadourile facute. Este vorba despre geanta Louis Vuitton, in valoare de 45.000.000 si ceasul de lux,de peste 210.000.000 de lei vechi.

Daca ar fi sa dam crezare altor zvonuri, ce vin din partea unor prieteni apropiati de-ai ei, am spune ca dimpotriva, Prefectul Capitalei ar fi cea care i-a inapoiat fostului ei iubit ceasul si geanta. Se pare ca Mioara Mantale refuza sa mai poarte celebrele marci si ca s-a recurs la un partaj.

Oricare ar fi situatia, Prefectul Capitalei a venit la inaugurarea restaurantului "Mazagran", miercuri seara, fara superba bijuterie si fara geanta, de care nici o femeie nu s-ar putea desparti, in mod normal. Sau e posibil sa fie vorba doar de un anumit comportament din partea Mioarei Mantale in prezenta noului ei iubit, avocatul Victor Ignat. Silviu Vaduva este fostul sot al Monicai Stan de la B1 TV. Pana sa o intalneasca pe Mioara Mantale , juristul traia o poveste de dragoste cu vedeta tv, pe care a parasit-o pentru a-si reface viata alaturi de Mantale. Din acel moment, prezentatoarea emisiunii "High Life" de la B1 TV a devenit tinta glumelor colegilor, fiind poreclita Mioara Stan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.