SEMNIFICATII. In interviul acordat revistei "High Life", in care este si protagonista unui pictorial sexy, cantareata a marturisit ca partenerul ei nu i-a oferit intamplator atatea flori, ci cu referire la un "lucru care se intamplase" intre ei.

Componenta trupei "Hypnose", fosta "Elegance", Issa este convinsa ca relatia sa sentimentala actuala este binecuvantata. In cel mai recent numar al revistei "High Life", blonda a marturisit ca este mai indragostita ca niciodata de iubitul ei, Dani, care a cucerit-o cu firea lui romantica. Cu toate ca nu a fost dragoste la prima vedere, cantareata s-a lasat vrajita treptat de gesturile simbolice facute de acesta. Cel mai tare au incantat-o, se pare, "jocurile numerelor". De cate ori ii oferea flori, Dani avea grija ca numarul firelor din buchet sa simbolizeze ceva.

Cand s-au cunoscut, i-a oferit Issei 103 trandafiri, iar mai apoi cand au realizat ca simt dragoste unul fata de celalalt, i-a adus 69 de trandafiri. "Acest lucru chiar insemna ceva pentru ca se intamplase intr-adevar un lucru intre noi. De ziua mea mi-a adus 169 de trandafiri, adica mult mai mult, de o suta de ori. Este un barbat extrem de destept, subtil, are un pic din toate", a spus vedeta, care a concluzionat ca este foarte indragostita si fericita.

Se inchid in camera

Protagonista unui pictorial fierbinte, in care a schimbat mai multe compleuri de lenjerie intima extrem de sexy, Issa a dezvaluit in "High Life" ca nu de putine ori ea si Dani "organizeaza" mici escapade la munte.

"Cand vrem sa fim numai noi, ne inchidem telefoanele, fugim aici aproape la munte , ne inchidem in camera si restul se intelege de la sine", s-a confesat blonda.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.