Ieri la ora 16:00, Catrinel Sandu si Gabriel Trifu, au spus "Da, la bine si la greu", la Starea Civila a Primariei sectorului 3. Ceremonia a fost oficiata de insusi edilul sectorului, Liviu Negoita. Surprinzatoare a fost dirzenia firavei Catrinel sintetizata intr-un consimtamint rasunator, la propriu: "Da"-ul spus de plapinda blonda de la National TV a generat rumoare printre prietenii lor apropiati, o uimire unanima.

Pe toata durata evenimentului, Catrinel a ramas ferma pe pozitie lasind impresia ca si-a cam ferecat cu grija emotiile intr-un sertaras al inimii. Insa, o data ce actele au fost semnate, fara ca vreo urma de tremur sa-i umbreasca semnatura, atitudinea ei fata de realitate s-a schimbat, lasind loc reactiilor afective. Nici Gabriel Trifu nu a fost privat de tracul unui asemenea moment, ba chiar nu de putine ori determinarea lui a palit in fata conduitei, ce-i drept mai ferma, a lui Catrinel. Siguranta de sine a miresei a fost echilibrata pe de o parte de comportamentul docil al sotului si lacrimile parintilor, iar pe de alta de vestimentatia romantica si voluptuoasa, creata special de Eli Laslean.

Totusi, si asa indrazneata, tinuta s-a asortat de minune micii atentii pe care proaspetii insuratei au oferit-o invitatilor, in foisorul din spatele primariei. Pentru Catrinel si Gabi, maratonul maritisului de abia a inceput. Urmeaza o perioada de pauza pina simbata la ora 17:30, cind, in compania nasilor Florin Segarceanu si Andrei Pavel - ambii cu sotiile - va avea loc cununia religioasa la biserica Domnita Balasa, succedata de o petrecere de zile mari, cu 400 de meseni, la Hotelul Intercontinental.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.