Dupa ce s-a certat si s-a impacat de mai multe ori cu actualul ei prieten, Mircea, Madalina Manole a ajuns la concluzia ca e mai bine sa fie un barbat linga ea, decit sa ramina singura. Amorezul lucreaza ca sunetist pe la PRO TV si mai are si alte bussiness-uri. Vazind ca n-o mai baga nimeni in seama, vedeta a acceptat din nou avansurile muzicianului.

Prezenta la un eveniment monden, prilejuit de lansarea unui club, undeva la marginea orasului, cintareata a venit insotita, cum era normal, de iubitul sau.. Acesta era imbracat intr-un costum care pocnea pe el. Nici vedeta nu excela prin eleganta: un taior multicolor, cu sclipici, pantaloni bej, model de pe vremea bunicii. Dupa ce au stat citeva minute, pozind in fata camerelor de filmat, cei doi au mincat o prajitura pe gratis, apoi au plecat asa cum au venit. Evident, exista fripturisti la toate evenimentele, dar parca o vedeta care vine, se ghiftuieste moca si pleaca apoi, nu e chiar de admirat...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.