Faptul ca esti vedeta nu te scuteste de surprize neplacute prin restaurante. Guresa animatoare a diminetilor de la Antena 1, Cristina Cioran, a patit-o si ea, la un eveniment monden, unde era invitata.

La manifestarea cu pricina, gazdele au oferit gratuit bautura si mici gustari. Insa blondei i s-a facut pofta de sushi si a comandat o portie. Nu mica i-a fost mirarea cind chelnerul a pus-o sa plateasca ce a consumat, iar pretul era, nici mai mult nici mai putin, decit 800.000 lei. Aici, celebritatea domnisoarei nu a fost suficienta, nu i-a incintat pe chelneri si a trebuit sa scoata banii. Clubul in care s-a petrecut este unul de fite, cotat printre cele mai bune din Bucuresti. Asa ca, actrita a invatat pe pielea ei ca de multe ori e bine sa intrebi care e tratatia din partea gazdelor si la ce te dedulcesti pe teschereaua proprie. Nu de alta, dar, poate, n-o ai la tine...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.