Prezentatorul editiei din acest an a ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar, Chris Rock, face afirmatii grele la adresa spectacolului de televiziune. Intr-un interviu acordat de comic revistei "Entertainment Weekly", acesta sustine ca nu se uita des la eveniment, considerindu-l o timpenie. De asemenea, Rock mai spune ca e un spectacol de moda, nu unul de film.

Se pare, conform unor afirmatii anonime, ca o mare parte dintre membrii Academiei de Film si Stiinta sint revoltati de comentariile lui Rock, care a caracterizat publicul de Oscar ca homosexual. Intr-un comunicat oficial, Academia si producatorul show-ului isi exprima bucuria ca Chris Rock prezinta editia cu numarul 77 si ca acesta isi exprima parerile putin taioase, ce coincid cu cele ale multor oameni. Asociatia homosexualilor din America a declarat ca aceasta comunitate nu se simte jignita de Rock, deoarece el ia peste picior evenimentul, nu homosexualii. Se vehiculeaza ideea ca de fapt toate acestea sint doar moduri in care sa se atraga mai multi telespectatori. Mai ales dupa esecul usturator al Premiilor Grammy care au atins cote de audienta egale cu cele de acum 10 ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.