Mihaela Radulescu s-a inscris la concursul de slabit organizat de revista Tabu. "Cupa presei la slabit" a atras personalitati din mass-media printre care Cristina Topescu, Ioan T. Morar si Liviu Mihaiu.
Concursul, care va incepe in jurul datei de 25 martie, va dura o luna. Timp in care cei inscrisi trebuie sa faca tot posibilul sa scape de cat mai multe kilograme. Participantii vor fi ajutati cu un abonament gratuit la o sala de fitness. Bineinteles ca aceia care vor trisa - adica vor apela la liposuctii sau alte metode "artificiale" - vor fi eliminati din concurs.
Pe langa faptul ca are sansa de a da jos kilogramele pe care le-a pus in timpul sarcinii, Mihaela este impulsionata si de spiritul competitiv de care a dat dovada si cu care se lauda destul de des. Asa ca, in acest caz, este motivata de castig, dar si de pierderea kilogramelor.

CAMPIONII KILOGRAMELOR

Titlul de "campioni" la slabit poate fi oferit, chiar daca nu au castigat vreun concurs, unor vedete precum Teo Trandafir, Razvan Ciobanu sau Mihaela Tatu, care au slabit in timp record de la 40 pana la 16 kilograme.
Teo Trandafir s-a luptat din greu cu kilogramele in plus, in ciuda faptului ca publicul a inceput sa o iubeasca nu doar pentru inteligenta, spontaneitate si jovilaitate, ci pentru toate acestea combinate cu formele durdulii. Insa vedeta tv s-a ambitionat in asemenea masura incat a dat jos peste 40 de kilograme in mai putin de un an.

Spectaculoasa transformare a lasat loc de comentarii, multi suspectand-o pe Teo ca si-ar fi implantat un inel minune care micsoreaza stomacul si implicit scade pofta de mancare. Gaselnita medicala la care s-a spus ca ar fi apelat si creatorul de moda Razvan Ciobanu. Acesta din urma sustine ca si-a subtiat trupul cu aproape 30 de kilograme gratie unui regim urmat pas cu pas, fara abateri.
Mihaela Tatu si-a luat inima in dinti dupa ce a vazut cat de mult a slabit Teo si, anul trecut, dupa doua luni cat a durat vacanta pana la inceperea unui nou sezon din emisiunea "De 3x femeie", s-a prezentat la locul de munca cu o noua garderoba, necesara dupa pierderea a 16 kilograme.

Alaturi i-a stat Teo cu sfaturi despre schimbarea atitudinii, pana la recomandarea retetelor si a aparatelor de fitness si exercitiilor fizice optime obtinerii unor rezultate rapide. De data aceasta in presa au aparut informatii conform carora Mihaela ar fi luat-o pe calea cea scurta, adica ar fi slabit gratie unei operatii de liposuctie realizata de un anumit doctor Marek.
Monica Anghel slabeste miraculos din cand in cand, de curand vedeta fiind mandra posesoare a unui trup cu 15 kilograme mai usor. Si in cazul ei s-a zvonit ca "de vina" ar fi operatiile de lipoabsorbtie.

BARFE PE NET

Mihaela a devenit in foarte scurt timp un fel de etalon pentru proaspetele mamici. Pe forumul dedicat bebelusilor - www.desprecopii.com - femeile discuta aprins atat despre problemele micutilor, cat si despre lupta cu kilogramele luate in timpul sarcinii. Iata la ce concluzii au ajuns:

"Rea mai sunt, da’ ma uit ca nici Mihaela Radulescu nu a slabit, tot mai are ceva sunculite si ea."
"La asta ma gandeam si eu. Daca Mihaela Radulescu arata asa, eu nu trebuie sa-mi mai fac probleme pentru 6 kg in plus!"
"Cat despre Mihaela Radulescu, m-a linistit, eu mai am vreo 4-5 kg in plus, dar, daca ea isi permite sa arate asa, atunci inseamna ca e OK in cazul nostru sa ne mai purtam suncile cu mandrie vreo cateva luni, nu?"


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.