Pentru cuplul format din vedeta National TV Catrinel Sandu si tenismanul Gabriel Trifu urmeaza trei zile de foc, relatia lor urmand sa intre, incepand de azi, in legalitate.

Asa cum se stie, cunoscutul tenisman a cerut-o in casatorie pe frumoasa Catrinel in luna februarie a acestui an, cei doi anuntand ulterior ca nunta ar putea avea loc abia in 2007, din cauza... locatiei! Ei bine, iata ca momentul cel mare a sosit mai devreme, iar cei doi se pregatesc sa apara in fata ofiterului starii civile. Evenimentul este programat azi, la ora 16.00, la Primaria sectorului 3, cel care va oficia cununia fiind chiar primarul sectorului 3, Liviu Negoita.

La cununia civila, Catrinel va purta o rochie creata de Eli Laslean, iar Gabriel, un costum comandat din Statele Unite si adus de prietenul sau, tenismanul Glenn Weiner. Nasii cuplului vor fi Florin Segarceanu si Andrei Pavel, impreuna cu sotiile lor.

Cununia religioasa este programata sambata, de la ora 17.30, la biserica Domnita Balasa din Capitala, masa, muzica si dansul desfasurandu-se seara la Hotel Intercontinental. La petrecere vor participa circa 400 de invitati, care vor avea la dispozitie celebrul wedding-book in care vor putea scrie urarile pentru miri. Surse din anturajul miresei au declarat ca nunta a fost organizata in cel mai mic amanunt, fiind desemnata chiar si persoana care va fura mireasa si locul in care o va "ascunde" pe timpul negocierilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.