A fost una dintre cele mai bune voci din istoria muzicii, iar miscarile sale scenice si gesturile ostentative l-au impus ca unul dintre cei mai buni showmeni din toate timpurile. A fost ani intregi idolul a milioane de fani ai muzicii rock din toata lumea. A facut istorie si va ramane pentru totdeauna unic: Freddy Mercury.

Europa Fm celebreaza memoria celui care a fost imaginea si emblema trupei Queen. Dupa o zi intreaga dedicata lui Freddy Mercury la Europa FM si dupa lansarea colectiei "Very Best Of Freddy Mercury", urmeaza o petrecere cum n-a mai fost alta in Bucuresti: Freddy Mercury Celebration Party. Pe 5 octombrie, in Music Club.

Vino joi seara in Music Club din Bucuresti. Si pregateste-te sa asculti 100% live cele mai bune hituri semnate Freddy Mercury si Queen, si cintate de Bere Gratis si Trupa 13.

Freddy Mercury Celebration Party. Europa FM iti aduce 2 ore de muzica buna, in prima petrecere dintr-o serie care se doreste a fi lunara: petreceri in care ii sarbatorim, impreuna cu voi, pe cei mai mari artisti si cea mai buna muzica din `80 pina azi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.