Cele trei componente ale trupei Etnic, Betty, Mach si Lory, au crescut si au renuntat la imaginea de "fetite cu codite". Sfatuite de echipa manageriala de la RBA, ele au adoptat un look mai indraznet cu care se vor impune pe viitor pe piata muzicala de specialitate.

Odata cu maturizarea lor, fetele au primit si tentanta propunere de a aparea intr-un pictorial in bine cunoscuta revista FHM. Probabil ca, aparitia in aceasta revista, le-a crescut destul cota "Etnicelor", caci felicitarile, urarile de bine, ba chiar cererile in casatorie nu mai contenesc sa apara din partea admiratorilor. Betty este cea care pare sa fi batut recordul la acest capitol. Primeste nenumarate buchete de flori pe adresa casei de discuri RBA, iar adresa de mai ii este "invadata" cu cereri in casatorie care mai de care mai ciudate si haioase.

"Cel mai tare mesaj pe care l-am primit de la cineva care si-a exprimat dorinta de a ma cere in casatorie suna cam asa: "As fi cel mai fericit sa fiu calcat in picioare de tine!". M-a distrat foarte mult. Apoi am mai primit si altele de genul: "Esti femeia visurilor mele. Am posterul tau pe tavan!" sau "Daca te casatoresti cu mine, promit sa fiu mereu la dispozitia ta" si tot asa. Unele cereri in casatorie le mai pastrez si acum pe mail. Le mai citesc din cand in cand si ma amuz copios!", spune Betyy despre peripetiile sale cu admiratorii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.