Aflu de la Realitatea TV ca "studentul roman e unul dintre cel mai sarac din Europa". Nu e bine. Eu, dac-as fi seful celui care i-a dat drumul sa zboare pe post acestei vorbiri, as lua masuri. Doua feluri de masuri. In primul rind, as face un apel vehement catre Ministerul Invatamintului, caruia i-as cere sa faca din studentul roman, daca nu "unul dintre cel mai bogat din Europa", macar unul care sa aiba bani de chirie, mincare, carti si tigari. In al doilea rind, as face din subalternul cu pricina fie "unul dintre cel mai penalizat angajat al lunii", fie "unul dintre cel mai trimis la niste cursuri de gramatica reporter de stiri al Realitatii TV".

Tot la Realitatea TV, am vazut un "Jurnal de mare audienta" prezentat de doua gemene. Foarte interesanta gaselnita, atit de interesanta incit banuiesc ca o sa revolutioneze concurenta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.