DORINTA. Romanca minune de la Miss World 2006 este dispusa sa faca anticamera la Cotroceni pentru a-l intalni pe presedintele tarii, Traian Basescu.

Ioana Boitor, romanca aleasa a doua frumusete a lumii, a fost asteptata ieri la intoarcerea in tara de colegi de clasa, prieteni si de prefectul judetului. Tanara top-model a fost primita cu flori de colegi chiar la intrarea in tara, in Vama Petea. Satmareanca s-a declarat fericita ca se afla din nou acasa si s-a grabit sa ajunga la liceu pentru a-si primi orarul si manualele. Prin castigarea acestui titlu, bruneta si-a implinit un mare vis, si deocamdata in grafic nu mai are decat un singur obiectiv: sa-l cunoasca pe Presedintele Romaniei, "Vreau sa vorbesc cu domnul Basescu", ne-a declar Ioana.

Vrea sa devina arhitect

Castigarea locului doi la Miss World i-a bulversat tinerei satmarence viata scolara. Desi grabita sa-si reia cursurile, de la ora 9 si pana dupa-amiaza, tanara a fost scoasa de la ore in repetate randuri de ziaristii din presa locala si centrala care au asaltat-o pentru interviuri.

Ioana Boitor ne-a declarat ca in continuare ar vrea sa studieze arhitectura. Frumoasa romanca a marturisit ca a revenit in modelling in luna iunie a acestui an, cand a participat la un casting la Cluj, si ca nu-i vine sa creada ce intorsatura spectaculoasa au luat evenimentele din viata ei. "In noiembrie voi pleca intr-un turneu european. Am fost aleasa presedinta juriului la Miss Colegiul National "Mihai Eminescu" si inainte sa plec voi juriza concursul.

Abia astept sa trec in postura de examinator, dupa ce altii m-au jurizat pe mine", ne-a declarat ieri, pe holul liceului, frumoasa satmareanca. Directorul CN "Mihai Eminescu" a caracterizat-o pe tanara ca "o eleva buna intr-o clasa de elita de informatica-matematica, o fata fara fite intr-un liceu de fitosi".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.