REZERVATA. Vedeta TVR 1 a recunoscut ca nu a mai calcat intr-o discoteca de foarte multa vreme, motiv pentru care danseaza doar la emisiunea sa sau, foarte rar, la cate o petrecere, si atunci cu sotul ei.

De cand a devenit sotia lui Stefan Banica Jr., Zana Surprizelor nu mai are timp de petrecut prin cluburile de noapte. Cu toate ca ii place foarte mult sa danseze, Andreea Marin nu a mai calcat de mult pe ringul de dans al unei discoteci.

Ultima oara cand diva de la televiziunea publica s-a aventurat intr-un club a fost in urma cu un an, tot in compania lui Banica Jr., ocazie cu care paparazzii au deconspirat relatia dintre ei. De la casatorie insa, bruneta a devenit foarte zgarcita cu aparitiile ei in astfel de localuri. Gurile rele sustin ca Zana Surprizelor incearca sa protejeze si gelozia sotului ei, foarte posesiv din fire. Andreea Marin a marturisit intr-un interviu acordat in "Pro TV Magazin" ca a invatat sa danseze inca din clasele primare si s-a specializat mai tarziu la liceu si in studentie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.