OFICIAL. Daniela Gyorfi a raspuns afirmativ atunci cand iubitul ei, George Tal, a cerut-o in mod oficial in casatorie. Saptamana trecuta, acesta i-a oferit cantaretei un inel, singurul martor la eveniment fiind mama ei.

Despre nunta Danielei cu George se vorbeste destul de des in ultimul timp. Totul a inceput in urma cu cateva luni cand cei doi s-au reintalnit la Munchen, la doi ani de cand se cunoscusera. Relatia a fost facuta publica de la bun inceput, la fel ca si intentiile lor de a intra in afaceri impreuna.

Cu toate acestea, nimic oficial. Pana saptamana trecuta cand, intors dintr-o calatorie de afaceri din Germania, George a ingenuncheat si i-a oferit Danielei un inel. Nu unul costisitor si incrustat cu diamante, ci unul simplu din aur alb si galben care sa reprezinte uniunea lor. Cererea a sunat firesc: "Daniela, te iubesc si vreau sa fii sotia mea". Asadar, pana la nunta nu mai este decat un pas. Cei doi vor rosti juramintele in decembrie, data exacta a evenimentului urmand a fi stabilita in functie de raspunsurile pe care le vor primi din partea restaurantelor contactate pentru organizarea petrecerii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.