SUCCES. Fotbalistul de la AS Roma ocupa locul fruntas in ierarhia celor mai ravniti barbati din tara noastra, devansandu-i pe compozitorul Marius Moga si pe miliardarul Ion Tiriac.

Cu toate ca echipa nationala nu are un parcurs prea grozav, capitanul Cristi Chivu continua sa aiba un succes nebun la publicul feminin. Fotbalistul a fost votat cel mai dorit burlac din Romania, devansand cu mult concurenta. Notele acordate jucatorului de mai multe vedete feminine la capitolele stil, notorietate, cariera, bani si performanta l-au ajutat sa treaca in fata celui mai in voga compozitor al momentului, Marius Moga, dar si a miliardarului Ion Tiriac.

Chivu are o eticheta de barbat greu de cucerit, dar, potrivit Revistei "Apropo", acest lucru nu face decat sa-i sporeasca actiunile in fata sexului frumos. Cel mai aproape de "obiectiv" s-au situat de-a lungul timpului prezentatoarea de la Prima TV Andreea Raicu si creatoarea de moda Maria Marinescu. Desi amandoua s-au aflat la un pas de logodna oficiala, vedetele au ratat ocazia de a-l duce pe Cristi Chivu la altar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.