VATAMARE. Cantareata si-a insangerat perechea de dans, dupa ce l-a "agatat" cu inelul la repetitiile pentru emisiunea "Dansez pentru tine".

Ultimul nume deconspirat de producatorii show-ului "Dansez pentru tine" din lista vedetelor, Anda Adam, a facut ravagii pe ringul de dans. Vedeta i-a lasat amintiri de neuitat celui cu care face pereche in concurs, insangerandu-si la propriu partenerul inca de la primele repetitii. Neobisnuita cu genul acesta de coregrafie, cantareata a uitat sa-si dea jos de pe deget un inel cu piatra si, in timpul dansului, l-a acrosat pe "protejatul" ei cu gherutele bijuteriei.

Acesta a fost zgariat destul de rau la mana, sangele siroindu-i cateva zeci de secunde bune. Anda a fost cuprinsa de remuscari si a promis ca data viitoare va fi mult mai atenta. "Nu mi-am dat seama. L-am zgariat destul de rau, dar nu a fost cu intentie. Au fost primele mele sedinte de pregatire si eram putin aiurita, dar nu o sa se mai intample", ne-a declarat cantareata care imediat dupa repetitii a trebuit sa plece in mare graba la Oradea, unde avea spectacol. In show-ul de la Pro TV, Anda Adam este colega cu Dana Rogoz, Elena Gheorghe, Maria Olaru, Smiley, Aurelian Temisan, Victor Slav si Dinu Iancu Salajan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.