Mihaela Radulescu confirma spusele prietenei sale Adriana Prigoana, potrivit carora Stefan Banica jr a incercat sa o seduca. Totul s-a petrecut in urma cu sase ani, pe vremea cand Mihaela si Stefan se aflau in plin proces de divort.

Cantaretul a incercat sa-si caute alinarea in bratele celei mai bune prietene a sotiei sale. Adriana a fost una dintre putinele femei care nu au cedat in fata avansurilor facute de Banica jr, cunoscut drept "colectionar" de femei frumoase.
"Stiu sigur ca este adevarat, doar eram vecine la vremea aceea si chiar Adriana mi-a marturisit totul. Adriana era tare frumusica si arata bine, arata bine si astazi, de altfel, iar Stefan tocmai era in divort. Era dreptul lui de barbat sa incerce, era libertatea ei de femeie sa accepte sau nu... Adriana nu minte, asta stiu sigur", a marturisit Mihaela Radulescu in exclusivitate pentru ziarul nostru.

Mihaela Radulescu recunoaste ca in timp ce era in proces de divort cu Stefan Banica jr, cantaretul i-a facut avansuri Adrianei Bahmuteanu. "Stiu sigur ca e adevarat, chiar Adriana mi-a marturisit. Era dreptul lui de barbat sa incerce, era libertatea ei de femeie sa accepte sau nu... Adriana nu minte, asta stiu sigur", ne-a marturisit in exclusivitate Mihaela Radulescu.

Reputatia de crai a lui Stefan Banica jr este bine cunoscuta. Artistul este un cuceritor si are o mare slabiciune pentru femeile frumoase. Numai ca metodele sale de abordare nu sunt dintre cele mai ortodoxe, valorile sale morale lasand foarte mult de dorit. In timp ce se afla in divort cu prima sa sotie, Mihaela Radulescu, Stefan, fie din singuratate, fie cuprins de o dorinta acuta de razbunare, a incercat sa o seduca pe cea mai buna prietena a acesteia, Adriana Bahmuteanu.

Jurnalista insa, nu a cazut in plasa artistului, refuzand sa o inlocuiasca pe buna sa prietena in patul lui Banica jr. Totul a fost tinut secret timp de sase ani, pana cand Adriana, spre stupoarea multora, a facut zilele trecute povestea publica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.