PERICOL. Andreea Balan a terminat filmarile la primul clip de pe noul album, "Andreea B". Produsul a fost realizat in cele mai bune conditii, in Franta asa ca ecranizarea se cerea pe masura. Astfel, fara sa tina cont de riscuri, cantareata a facut lucruri nebunesti in studio.
Piesa se intituleaza "Nu stiu sa fiu numai pentru tine" si este un featuring cu Keo. In clip, cei doi joaca rolurile mirelui si miresei, insa intr-un decor gotic. Andreea poarta o rochie neagra la care a asortat un buchet de trandafiri negrii, iar dansatoarele, toate imbracate sumar, sunt inchise intr-o cusca a carei cheie se afla in posesia lui Cornel Ilie de la Vank, si el personaj al povestii. Este un videoclip de imagine tras pe pelicula sub bagheta regizorala a lui Dragos Buliga.

Pentru a obtine cadre de exceptie, atat Andreea, cat si Keo, au fost nevoiti sa se scufunde intr-un tub de sticla plin cu apa. Recipientul fiind foarte mare, a fost umplut cu ajutorul pompierilor, asa ca apa nu avea mai mult de 2 grade. Primul "imbaiat" a fost iubitul ei. Cantareata, inspaimantata de experienta ce avea sa urmeze, a interzis fotografului sa ia cadre si, in premiera, s-a lasat inconjurata de apa. Din nefericire, aventura a costat-o sanatatea. Cand au scos-o din cilindru, era la un pas de hipotermie, insa datorita ingrijirilor, pericolul a fost inlaturat. Oricum, Andreea s-a ales cu un guturai puternic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.