GUSTURI. Fosta "Abramburica" a avut de intampinat opozitia familiei cand a avut prima relatie amoroasa, insa a reusit sa le fie pe plac cu actualul iubit, mai in varsta decat ea cu 19 ani.

In dragoste, vedeta din serialul "La Bloc" nu a ales bine din prima incercare. Cel putin de aceasta parere au fost parintii actritei, care i-au taxat "prin atitudine" alegerea. Potrivit propriilor confesiuni, Dana a simtit dezaprobarea familiei sale, cu toate ca

Regizorul Radu Dragomir a fost acceptat ca iubit oficial al "Abramburicai"

acestia au evitat sa-i spuna direct nemultumirile legate de iubitul ei. Surprinzator, reactia nu a mai fost aceeasi si in cazul actualului iubit al vedetei, regizorul Radu Dragomir, desi acesta este mai mare decat vedeta din "la Bloc" cu nu mai putin de 19 ani. "Ambramburica" crede ca acceptarea s-a datorat efectului benefic pe care relatia cu Radu il are asupra ei: "Acum situatia e complet alta. Probabil ca ma simt pe mine fericita si echilibrata. Am trecut prin momente super nasoale, dar timpul le rezolva pe toate". Dana Rogoz, care a implinit de curand 21 de ani, l-a cunoscut pe actualul sau iubit la filmarile sitcomului "La Bloc", unde acesta este regizor si scenarist.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.