Vedeta de la Prima TV a oferit hartii de 50.000 de lei pentru doua femei nevoiase care au acostat-o la iesirea dintr-un supermarket

Andreea Raicu a fost surprinsa de paparazzi ATAC in dupa-amiaza zilei de miercuri iesind din Restaurantul Up Town. Considerata indiscutabil una dintre cele mai elegante femei din Romania, aceasta s-a afisat asortata vestimentar pana in cele mai mici detalii, dovedind, o data in plus, ca nu lasa nici o scapare. Indiferent ca este vorba de o iesire la restaurant sau de o prezentare pe podium, bunul-gust si stiinta in ale imbracatului constituie principalul atuu de care vedeta se bucura.

Prezentatoarea de la Prima TV a luat masa de pranz impreuna cu Ileana Pescariu, lucru care dovedeste ca cele doua s-au ales cu o prietenie solida in urma relatiei pe care au avut-o, la un moment dat, cu tenismanul Dinu Pescariu. Dupa ce s-a pupat protocolar de despartire cu prietena sa, Andreea a plecat sa faca cumparaturi la supermarketul din Dorobanti.

O alta calitate, de aceasta data una ce tine de caracterul vedetei, a fost imortalizata de catre paparazzi ATAC la iesirea din magazin. Desi era ocupata cu telefonul si impovarata de plasele cu cumparaturi, Andreea a dat dovada de milostivenie si n-a trecut indiferenta pe langa doua pensionare care au acostat-o la iesirea din magazin.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.