Intreprinzatoare. Andreea Antonescu a ajuns la concluzia ca din cantat nu poate face avere asa ca a intrat in afaceri. Incepatoare fiind, a evitat sa o faca pe cont propriu, asa ca s-a asociat cu o prietena si impreuna au deschis o agentie imobiliara

Se pare ca ideea a apartinut iubitului ei, Traian Spak, si el afacerist de succes in Slatina, care i-a sugerat ca un nume cunoscut si o agentie imobiliara pot aduce bani frumosi si amicei in cauza. Astfel a luat fiinta "Gua" prima afacere a cantaretei, care a lasat pentru moment muzica pe plan secund. Si cum era si firesc, a folosit toate caile pentru promovarea sa. Pe site-ul official al Andreei troneaza la loc de cinste, pentru toti fanii si curiosii, un anunt conform caruia "Pentru orice vanzare - cumparare, inchirieri de terenuri sau imobile puteti contacta agentia imobiliara a AndreEi Antonescu, "GUA" ".
Dupa ce sunt consemnate numerele de telefon, urmeaza mesajul: "Va asteptam cu drag!", menit a face reclama sa sune ca o invitatie familiara. In tot acest minidiscurs, numele cantaretei este ingrosat pentru a nu exista suspiciunea unei coincidente.

Muzica, sa astepte!

CARIERA. Despre muzica nicio noutate. Ultima incursiune a Andreei in studio a avut loc in 2005 si atunci dupa o pauza de doi ani. A inregistrat "Metamorfoza", un album pentru care a colaborat cu rapperii Marijuana si Connect-R si, dupa epuizarea lui, a inceput sa promita constant un nou album. Acesta insa intarzie sa apara. Mai mult, in urma cu cateva luni au aparut primele zvonuri conform carora AndreEa ar fi falita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.