De ceva vreme, Monica si Irinel Columbeanu formeaza, de departe, cel mai mediatizat cuplu romnesc. Cei doi, care asteapta cu nerabdare aparitia pe lume a micutei Adriana, acorda inca de pe acum intreaga atentie acestui eveniment, pe care il considera cel mai fericit din viata lor.
Insa , din cite se pare, familia Columbeanu nu neglijeaza nici afacerile. Ieri, un zvon care a facut inconjurul redactiilor, anunta ca non-conformistul miliardar intentioneaza intrarea pe piata media romaneasca, un prim pas fiind facut prin infiintarea unei noi firme cu activitati in domeniu. Contactat telefonic, Irinel Columbeanu a confirmat faptul ca a infiintat, alaturi de sotia sa, o noua firma, care se numeste "Monica Columbeanu Media S.R.L." Si ca actionarii sint strict in familie :"Monica are 99 % din actiuni, iar eu restul de 1 %. Este vorba despre o firma care, asa cum o arata si numele sau, are interese in media".

Insa, tocmai datorita titulaturii cuprinzind buclucasul reper "media", bursa zvonurilor a inceput sa functioneze la parametri maximi, spunindu-se chiar ca acesta este semnalul aparitiei unei noi publicatii, data ca "sigura" fie o revista mondena, fie un cotidian. Intrebat despre aceste posibilitati si intentiile sale, Irinel Columbeanu a raspuns rizind ca "ceea ce am intentionat am si realizat, si anume infiintarea acestei firme."


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.