Issa, fosta iubita a compozitorului Costi Ionita, il gaseste vinovat pe acesta de destramarea trupei Elegance.

Cantareata il acuza pe Costi ca a influentat-o pe Cristina, fosta ei colega, sa urmeze o cariera solo. "Cred ca acesta i-a spus ca pe mine nu mai ma intereseaza sa fac muzica, nu mai ma intereseaza trupa Elegance de cand sunt cu prietenul meu, Dani", a spus Issa. De cealalta parte, Costi Ionita sustine ca toate aceste afirmatii sunt simple "baliverne".

A curs multa cerneala pe tema destramarii cuplului format din Issa si Costi Ionita. In plus, din clipa in care Issa s-a amorezat de Dani si a fost parasita de fosta ei colega de trupa, Cristina, tot mai multe voci sustineau ca artista este principala vinovata. Issa sustine insa ca ea nu a gresit cu nimic, ba, mai mult, ca ea s-a ocupat indeaproape ca trupa Elegance sa se mentina pe piata. "M-am hotarat sa vorbesc acum pentru ca s-au scris multe neadevaruri in presa despre mine.

In primul rand, tin sa precizez ca nu am fost victima in tot acest scandal, dar in mod cert am fost persoana de sacrificiu. Mass-media a preluat o idee gresita despre tot ce intamplat cu trupa Elegance. Eu am fost cea care s-a ocupat de managementul trupei si de relatia cu casa de discuri. Costi a fost cel care ne-a compus piesele. Am declarat in repetate randuri ca eu ma ocup de bucataria formatiei. Pana acum nu am venit sa spun clar aceste lucruri pentru ca sincer nu m-a interesat", ne-a declarat Issa.

«A fost platit pentru compozitii»

Pe de alta parte, tanara recunoaste ca fostul sau iubit, Costi, a avut o contributie importanta. "Tin sa mai precizez ca i-am fost si inca ii sunt recunoscatoare lui Costi pentru tot ce a facut. El a fost initiatorul trupei si fara ajutorul lui nu am fi existat".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.