Azi, in club B-52 se da startul celui mai asteptat eveniment Hip-hop al sezonului: campionatul "Battle Off Da Dome", editia cu numarul 3.
Turneul de battle va cuprinde trei runde preliminare, in cadrul carora cei mai rapperi din tara se vor "bate" in rime pentru un loc in finala de pe 30 noiembrie. In alte tari, battle-urile reprezinta un mod obisnuit de afirmare pe scena Hip-hop, unele concursuri de battle oferind castigatorilor premii in valoare zeci de mii de dolari si contracte cu mari case de discuri. Conceptul e simplu: folosind doar versuri si rime compuse pe loc, in timp real, doi rapperi se "dueleaza" verbal pe scena, incercand sa-si puna adversarii in dificultate si sa-i elimine din concurs. In acest an, evenimentul a ajuns la cea de-a treia editie, iar premiile sunt in valoare de 2.000 de euro.

In deschiderea primei runde a "Battle Off Da Dome 3" vor evolua cei de la Ad Litteram, care vor lansa cu acest prilej maxi-single-ul "De aici incepe totul. Tot in aceasta seara se va proiecta in premiera clipul piesei "Visul meu devenit realitate", filmat timp de doua zile in diferite locatii din zonele Giulesti, Mosilor, Piata Victoriei si Nerva-Traian. Ad Litteram este una dintre cele mai apreciate si prolifice trupe din Hip-hop-ul autohton. Single-ul "De aici incepe totul" precede noul album Ad Litteram, "Pana la ultima suflare", pe care cei trei membri ai trupei (Scanteie, M105 si DJ Skid) il vor lansa la sfarsitul acestui an.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.