Grupul Divertis implineste, in aceasta toamna, un sfert de secol de existenta. Prilej cu care baietii s-au gandit sa reimprospateze show-ul cu cateva... trufandale.

Una dintre acestea este chiar cantareata Ana Lesko, cea care va interpreta rolul verisoarei Natasei (alias Jojo) in prima emisiune "Piata Divertis", programata pe 1 octombrie, de la 20,30, la Antena 1.

Cel de-al treilea sezon Animat Planet Show vine si el cu o noutate, este vorba de "Gala Premiului de Cacao".

Fiecare episod din noul sezon se va incheia cu secvente de la noua gala, receptionata doar de televizorul familiei Mesteru si implicit prin ei de intreaga tara. "Premiul... de Cacao" se va acorda saptamanal personajului politic, artistic, sportiv ori monden care a reusit prin faptele ori prin vorbele sale sa se apropie sau sa se umple cel mai bine de acest trofeu prea mult meritat in Romania de astazi.

O alta noutate este lansarea site-ului www.animatplanet.ro, unde fanii emisiunii vor putea gasi de fiecare data detalii despre urmatorul episod "Animat Planet Show", imagini si sunete cu personajele preferate din serial, date despre echipa si un forum unde pot conversa cu alti fani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.