E frumoasa, e inteligenta, isi face bine treaba in toate domeniile in care este implicata. In doua cuvinte este o femeie de succes. Este Mihaela Radulescu.

Cu adevarat o foarte frumoasa prezentatoare de televiziune, actrita, realizator si mare amatoare de sporturi extreme. Mihaela Radulescu este mai mult decat o femeie puternica ce a reusit sa tinteasca in viata cat mai sus!

Acum este o femeie cu o cariera stralucitoare, mama si sotie ideala, dar Mihaela spune ca a avut multe de suferit in viata. Mihaela Radulescu se implica real in problemele semenilor si are succes in tot ceea ce face. Drept dovada, prezentatoarea de televiziune a pozat nud anul acesta in scopuri caritabile. Desi isi promisese ca nu-si va expune niciodata in totalitate corpul, Mihaela a "pus umarul" la un asa proiect.

De amintit este ca Mihaela s-a implicat trup si suflet in campania "vedete pentru sinistrati" si a convins o serie de vedete sa i se alature. Desigur, multi pot spune ca sunt chestiuni legate de imagine si... cam atat. Fiecare are dreptul la opinie si fiecare vedeta are dreptul sa-si "consolideze" imaginea. Fiecare in functie de ce poate!
Ce e drept, Mihaela Radulescu tine foarte mult la imaginea sa. Ne amintim ca, dupa ce a nascut si... avea dimensiunile unei femei care tocmai trecuse printr-o sarcina, "criticii" profitau de fiecare data sa-i arunce "mici sageti" legate de aspectul fizic. Mihaela a slabit "miraculos" atunci si a dat din nou ocazia unor comentarii. Insa comentariile conteaza mai putin, tinand cont de cum arata prezentatoarea tv acum.

Insa, dincolo de toate aceste atribute la superlativ, Mihaela Radulescu nu este pe placul tuturor. Cam ce-ar fi de comentat?! Pai, gurile rele ar spune ca vedeta vorbeste cam mult. Atat de mult, incat invitatii emisiunilor ei, uneori, n-au timp sa se exprime suficient.
Altii ar spune ca, alteori, vedeta o mai da "in bara" la capitolul vestimentatie. Desi, in general, Mihaela Radulescu alege frumosul, uneori, probabil din lipsa de inspiratie, mai "clacheaza" in acest domeniu. Dar, pe ansamblu, vedetei nu i se poate imputa faptul ca se imbraca bine! Toti mai gresim din cand in cand. Si greseala este omeneasca! Cam atat cu criticile!

Profesional vorbind, Mihaela are tot dreptul sa se simta implinita. In televiziune are audienta si-i place la nebunie. "Mie imi place enorm munca asta in televiziune. O pasiune reala, neformala, care vine din interior", spunea vedeta intr-un intreviu. Si, chiar daca declarase cu modestie ca nu se considera actrita, joaca din ce in ce mai des in filme in tara si... peste ocean. Se pare ca se descurca si bine!
Daca pe segmentul profesiei Mihaelei ii merge din plin, in familie ii este si mai bine.

Mihaela se simte foarte confortabil in rolul de sotie si foarte iubita in rolul de mama. Isi adora copilul si vorbeste despre el de fiecare data cand are ocazia: "Ayan ma modifica in fiecare zi. In fiecare zi ma gandesc cum sa fiu mai buna pentru el. E o stare minunata, care te mobilizeaza in toate cele. Vrei sa fii o mama buna, o nevasta buna, vrei sa nu ratezi nimic, sa fii peste tot si, daca se poate, in acelasi timp. Vrei sa fii mai mult decat esti, vrei sa dai chiar mai mult decat ai. Te trezesti reevaluand lucrurile. Iti dai seama ca pentru tine e mai important sa-i explici copilului de ce rasare soarele si de ce nu cade de pe cer, decat sa-ti bati capul cu cine nu te place sau cu lipsa unei perechi noi de pantofi in dulap. Sunt lucruri pe care le descoperi cu bucurie, in timp ce te descoperi si pe tine, ca pe un om nou. Nu-s vorbe mari. E de-adevaratelea!"


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.