Stirista se afla pentru cateva zile singura, fara iubit, la parintii sai, in Valcea

Dupa un program incarcat, in care a fost nevoita sa lucreze la foc continuu, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa, si-a facut timp si pentru a-si vizita parintii, la Valcea, ea plecand singura in orasul sau natal, fara iubitul ei, Sabin Ivanof, retinut cu afaceri in Capitala.

Vedeta postului din Baneasa se va intoarce insa la munca dupa trei zile de odihna. Recent, ea a refuzat sa plece la Lisabona, unde a fost dorita pentru un test drive, in locul sau plecand pana la urma Adelin Petrisor. Motivul? Simona nu a acceptat deplasarea dupa ce a aflat ca timp de trei zile va face nu mai putin de sase zboruri cu avionul, ceea ce ar fi fost foarte obositor.

Altfel, stirista nu intentioneaza sa-si mai puna extensii in viitorul apropiat. Ea a apelat la aceasta metoda pentru a avea parul mai lung, doar pentru doua evenimente speciale, unul dintre acestea fiind participarea la premiile Pantene. Chiar daca operatiunea in sine a costat-o destul de mult, Simona a renuntat la extensii.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.