Conform contractului pe care il au vedetele Antenei 1, acestea trebuie sa ceara aprobare pentru a realiza chiar si pictoriale mai putin incendiare in revistele destinate barbatilor, altfel riscand sa fie curentate la buzunare

Barbatii care si-au facut iluzii ca o vor vedea, in viitorul apropiat, pe Mihaela Radulescu in Playboy, mai au mult si bine de asteptat. Chiar daca ar intentiona sa pozeze nud, prezentatoarea Duminicii in familie de la Antena 1, considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, are interzis, prin contract, indiferent de suma pe care ar primi-o, sa realizeze pictoriale incendiare in revistele pentru barbati.

De altfel, in aceasta situatie se afla si celelalte vedete ale postului din Baneasa, cum ar fi prezentatoarea Observatorului, Sandra Stoicescu, stirista sportiva Simona Patruleasa, sau Delia Matache (Noaptea erorilor). Mai mult, Mihaela Radulescu a avut nevoie de aprobare, pe care de altfel a si obtinut- o, si atunci cand a realizat fotografiile sexy, in costum de baie, pentru High Life. Este vorba, in primul rand, de imaginea vedetelor. Ar fi privite cu alti ochi daca ar poza nud. Intradeva r, ele au in contract aceasta clauza, prin care li se interzice sa apara in astfel de reviste.

In plus, niciuna dintre vedete nu si-a manifestat intentia de a realiza astfel de fotografii. Au existat mai multe propuneri, dar toate refuzate, ne-a declarat o persoana din anturajul Antenei 1.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.