INEDIT. Delia Matache se apuca de muzica lautareasca. Partenera in acest proiect ii va fi chiar mama ei, Gina Matache, si taraful sau. Totul a pornit de la un duet facut in joaca. Acum se discuta deja despre un album profesionist.

Prima aparitie a Deliei alaturi de mama ei s-a produs in platoul emisiunii "Noaptea Erorilor" (Antena 1) a carei gazda este. Cele doua au interpretat cateva piese de muzica populara, duet care a facut, se pare, senzatie. Astfel a luat nastere intregul proiect. Gina Matache este cantareata de muzica lautareasca si are propriul taraf. Delia interpreteaza piese dance, R&B si face duete cu diversi rapperi.

Albumul aflat in discutie va imbina cele doua stiluri: orchestratia va avea influente contemporane, iar rapperii nu vor lipsi, desi melodiile vor avea ca punct de plecare opere ale folclorului si ale muzicii lautaresti. Mai mult, Delia va avea pasaje interpretate la flaut. Desi multa lume nu stie, cantareata a studiat acest instrument sapte ani de zile, iar acum a gasit momentul prielnic pentru a demonstra ca-l poate manui.

Din pacate, acest album nu va vedea lumina zilei pana in preajma sarbatorilor de iarna. Inregistrarile au fost amanate pana in momentul in care Delia va scoate pe piata materialul la care deja lucreaza.

Debut spectaculos

Delia a pastrat colaborarea cu mama sa pentru debutul acesteia in televiziune. Convinsa ca o astfel de premiera i-ar putea servi pentru audienta, ea a invitat-o pe Gina Matache la filmarile primei editii a emisiunii "Noaptea Erorilor", care a avut loc in vara aceasta, si impreuna au interpretat piese cu care fanii blondei nu erau inca obisnuiti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.