Dupa cum probabil v-ati dat sau nu v-ati dat seama, in Romania vin multi actori si regizori straini sa faca filme. Asta se intimpla, de exemplu, in momentul de fata, si la studiourile Mediapro, unde Steven Schachter (tipul care-a regizat Door to Door) face un film in care joaca Lisa Kudrow (tipa din Friends).

Steven Schachter e gay si, in mod normal, asta nu ne-ar interesa prea tare, ca doar sintem oameni civilizati si nu obisnuim sa ne bagam nasul in casele si camerele de hotel ale oamenilor. In situatia de fata insa, ne cerem scuze, dar ne cam intereseaza. Atit pe noi, cit si pe membrii echipei cu care lucreaza Schachter, care cauta disperati prin Bucuresti baietei pe care sa-i serveasca sefu’ cind are chef de servit ceva proaspat si romanesc.

Acum, problema e ca are chef foarte des, ca asa e el si altfel nu poate functiona, iar oamenii cu care lucreaza de-abia mai prididesc cu cautarea de tineri gay, care sa fie dispusi sa-si ofere nurii si funduletul, la o adica, chiar si pe bani. Vorba aia, e preferabil ca seful sa vina la serviciu cu endorfinele la o cota rezonabila decit tensionat si cu capsa pusa. Nasol, nu?

Uite de-aia devine mai avantajos sa lucrezi cu Copilul Minune, care, atunci cind isi negociaza un concert sau alta hactivitate artistica, mentioneaza si de cite femei are nevoie, decit sa vii la serviciu, fericit ca o sa ai de-a face cu un profesionist strain si sa te trezesti pus in situatia de a-i cauta chestii in care sa-si descarce hormonii.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.