Se razbuna pe dusmani si pe fostii iubiti prin cantece

In ultimele doua videoclipuri, Andreea Balan apare intr-o ipostaza de razboinica. Isi vaneaza iubitul tradator. Daca in "Oops, eroare!" scenariul il scapa cu viata pe protagonist, in "Evadez" "traducatorul" primeste un glont in cap. Mesajele pe care le promoveaza solista prin piesele actuale sunt palme adresate acelora care au dezamagit-o.

Jurnalul National: De ce vrei sa-ti promovezi o imagine de "fata dura, gata sa se razbune pe cei care ii fac rau"?
Andreea Balan: Cu albumul "Asa sunt eu", lansat anul trecut, in aprilie, am vrut sa arat ca m-am maturizat muzical, fizic, dar mai ales psihic. Imaginea de pe scena este creata impreuna cu stilistul Costin Voicu si de producatorul Dan Popi si se omogenizeaza foarte bine cu mesajul pe care il transmite albumul: acela de fata rea, puternica si razbunatoare. Am vrut acest mesaj, deoarece prea multi ani am fost condusa si ranita de multe persoane si am vrut ca fanii sa stie adevarul, sa se simta mult mai aproape de mine si sa se regaseasca in cantecele mele. Acum exprim prin muzica mea ceea ce simt si vreau.

Fara resentimente

Dar crezi ca razbunarea este arma dreptatii?
Razbunarea nu este arma dreptatii, dar eu am trecut printr-o perioada de repulsie fata de persoanele care m-au ranit si am simtit nevoia sa ma "refugiez" in muzica. In afara de textele cantecelor mele, nu am facut nimic impotriva acelor persoane.

Daca ai fi mai pacifista si ai transmite mesaje nu atat de dure prin intermediul pieselor si al videoclipurilor tale, nu crezi ca ai avea mai mult de castigat?
Cum am spus, este doar o perioada din viata mea, cum a fost si cea de dinainte (vezi "Libera din nou", "Te joci cu mine", "Nopti de vara") si urmatorul album va exprima cu siguranta altceva, pentru ca voi simti altceva. Tot timpul am ceva de castigat, pentru ca sunt sincera in textele mele si fanii apreciaza lucrul acesta.

Totusi, nu este prea agresiva imaginea ta? In ultimele doua clipuri apari cu arma in mana. Mai mult chiar, in cel de-al doilea videoclip il impusti pe protagonist. CNA nu a avut nimic de spus?
Nu consider ca imaginea mea este prea dura. Afara sunt alti artisti mult mai duri. Asta simt, asta fac. CNA-ul nu are ce sa comenteze, pentru ca textele nu au nimic vulgar si clipurile nu au sange.

Hotarata

Stii sa tragi cu arma?
Stiu sa trag cu arma.

Ai fi in stare sa te folosesti de ea?
Cu siguranta, m-as folosi de ea daca sunt atacata.

Ai permis de port arma? Nu am permis si nu am deocamdata o arma.

Te-ai aflat vreodata in postura de victima?
Da, am fost in situatia unei victime, cand am fost agresata verbal de acel "fan" obsedat. Nu a reusit sa ma agreseze fizic, deoarece nu eram singura.

Ai avut prieteni care te-au dezamagit atat de tare, incat sa-ti doresti sa te razbuni pe ei?
Da, am avut prieteni, prietene care m-au dezamagit foarte tare si mi-am dorit sa ma razbun, dar tot ce am facut a fost sa scriu textele ultimului album.

Si razbunatoare, si iertatoare

Ce s-ar intampla daca iubitul tau ar "calca stramb"? Te-ai razbuna si pe el?
Mi s-a intamplat ca un fost iubit "sa calce stramb" si l-am facut sa-i para rau, apoi i-am dedicat si o melodie: "Oops, eroare!".

Esti posesiva?
Nu sunt posesiva. Am incredere pana la proba contrarie si ofer toata libertatea de care are nevoie persoana iubita.

Ce nu ierti?
Iert aproape orice daca iubesc sincer, dar nu la infinit.

Actualul tau prieten este viitorul tau sot?
Probabil.

Ce pregatesti pentru perioada imediat urmatoare?
Imi promovez in continuare albumul "Asa sunt eu" si doresc sa-mi imbunatatesc show-ul. Repet zilnic ca sa pot dansa si canta live intr-un show de doua ore, care sa fie numai al meu. Doresc sa-mi imbunatatesc relatia cu fanii si de aceea agentia mea a refacut site-ul "andreeab.ro" si zilnic intru pe forum si vorbesc cu fanii. Acesta este singurul site oficial.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.