Jurnalistul Radu Popa, barbatul in preajma caruia a fost fotografiata in situatii compromitatoare creatoarea de moda Romanita Iovan, iese din nou la rampa.

Printr-un comunicat adresat redactiei, Popa tine sa precizeze ca dezvaluirile aparute in presa saptamina trecuta sint efectul unor intilniri pe care le-a avut la inceputul lunii cu persoane importante in economia politica a tarii, dar si a unor nemultumiri adunate de unii politicieni.

De asemenea, Radu Popa are probleme si cu adresa sa de mail, care ar fi fost "vizitata" de hackeri. Prezentam mai jos scrisoarea lui Radu Popa. "Constat cu mare neplacere ca viata mea privata a devenit foarte interesanta pentru mass-media romaneasca si pentru unele grupuri pe care le-as putea considera de presiune. Fara sa credeti ca incep sa sufar de mania persecutiei, va rog sa credeti ca am multe motive sa cred ca seria "dezvaluirilor" care au umplut primele pagini ale ziarelor, saptamina trecuta, nu reprezinta doar o bomba de presa si ca aceste "stiri" sint efectul unor intilniri pe care le-am avut in perioada 1-15.09.2006 cu persoane importante in economia politica a tarii si a unor nemultumiri adunate de unii politicieni si nu numai care, in acest fel, au inteles sa defuleze.

De vineri, opinia publica din Romania nu a mai consumat nici o astfel de "dezvaluire". Cu toate astea, doresc sa aduc la cunostinta opiniei publice faptul ca simbata, 24.09.2006, am fost sesizat de catre o cunostinta, persoana publica, asupra faptului ca un necunoscut i-a telefonat in acea zi si a anuntat-o ca se afla in posesia unor mesaje transmise de la adresa mea de e-mail (radu.popa@ yahoo.com).

Conform necunoscutului, mesajele arata ca eu as fi solicitat tot felul de favoruri/avantaje de la persoana respectiva. In schimbul nepublicarii lor, persoana ar fi trebuit sa plateasca suma de 30.000 euro. Pentru evitarea eventualelor neplaceri cauzate de activitatea acestor hackeri, am considerat oportun sa inchid definitiv contul radu.popa@yahoo.com, sa solicit persoanei respective sa se adreseze organelor in drept si sa va anunt ca am depus o plingere penala la IGP prin care am cerut deschiderea unei anchete, identificarea santajistilor si prezentarea intr-o conferinta de presa a rezultatelor investigatiilor"


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.