Cristina Rus considera ca pictorialul pe care-l va realiza in Playboy va reprezenta un pas important pentru cariera sa
Cristina Rus a vrut sa fie in atentia publicului inca de la 14 ani cand a optat pentru o cariera in modeling. La scurt timp insa, ea s-a apucat de cantat, mai intai in formatia Sing Sing BB apoi, dupa ce s-a imprietenit cu Andreea Banica, au pus impreuna bazele formatiei Blondy.

Acum, Cristina Rus are o cariera solo destul de solida dar, pe care vrea sa o mai ajute putin cu un pictorial nud, in Playboy: Sunt curtata de foarte mult timp de revistele care ies pe piata, dar desi o perioada am ezitat sa accept aceste propuneri, acum mi-am facut curaj si m-am decis sa fac acest pas important pentru cariera mea si, cu siguranta, succesul pe care il voi avea, dupa aparitia publicat iei, va fi cel asteptat. Nu vreau sa se creada ca am luat aceasta decizie din motive obiective fata de colegele de breasla care au avut pictoriale in aceasta revista. Asta vreau sa fac si nimeni si nimic nu va sta in calea mea.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.