STUDENTA. Vedeta Antenei 1, Roxana Ionescu, a fost surprinsa acum doua zile de reporterii "Averea", in timp ce se uita la avizierul Universitatii Romano-Americane unde este studenta in anul II.
Daca pe sticla este o adevarata bomba sexy, cand merge la scoala, Roxana Ionescu are grija sa sa imbrace decent. Prezentatoarea emisiunii "Tablou de nunta" si-a acoperit nu doar decolteul, ci chiar si parul, purtand o boneta sic, ornata cu o coroana regala in miniatura.

Gratie notorietatii sale, blonda si-a atras insa imediat toate privirile si, mai mult, un tratament preferential din partea rectorului Ion Smedescu. Acesta a invitat-o la el in birou pe vedeta Antenei 1, pentru a discuta despre viata de student. Smedescu a fost bucuros ca, pe langa fetele lui Basescu, la universitatea pe care o conduce a ajuns si "Mama Natura", studenta in anul II la Facultatea de Relatii Comerciale Internationale. Ea a declarat, in exclusivitate pentru "Averea", ca cel mai mult ii plac limba engleza, matematica si dreptul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.