DE ZIUA INDRAGOSTITILOR, DIRECTIA 5 A UMPLUT SALA PALATULUI DE VEDETE DORNICE SA SE SARUTE.

De ziua indragostitilor, Directia 5 a demonstrat ca este una dintre trupele ce pot umple Sala Palatului, chiar daca nu este intrarea libera. Intr-o scurta pauza, Carcotasul Huidu si-a demonstrat iubirea pentru sotia sa, Cristina, sarutand-o in fata multimii. De altfel, el si-a indemnat colegii si publicul sa faca la fel.

Concertul Directiei 5 a fost structurat pe doua parti. In pauza, Kiss FM a pregatit terenul pentru doborarea recordului mondial la sarutul simultan. Radioul pupacios intentioneaza sa stranga in vara 5.000 de perechi, care sa se sarute, recordul fiind de aproape 4.000. Pe scena au urcat realizatorii emisiunilor de la Kiss Fm impreuna cu iubitele sau sotiile lor si au facut o demonstratie de 10 secunde. Serban Huidu, pe post de amfitrion, isi tot indemna colegii intre doua prezentari: "Pup-o, ma!". De altfel carcotasul s-a dovedit cel mai pupacios, el depasind timpul anuntat si fiind oprit de Vali Barbulescu. Acesta din urma a linistit audienta, anuntand triumfator: "Carcotasii ramane la Prima". Desi Huidu a incercat sa-l "cupleze" cu cineva din public, Catalin Dezbracatu’, venit fara pereche, si-a urmarit colegii sarutandu-se. Singurul care a lipsit de la demonstratie a fost Mihai Gainusa, despre care am aflat de la partenerul sau de carcoteli ca a calcat stramb, la modul propriu, si si-a luxat o glezna.

PROTECTIE

Atmosfera de la Sala Palatului a fost incalzita de formatia Krypton, cu un Razvan Fodor declarat "anti-valentine’s day" si pus pe glume. Solistul a indemnat publicul sa se sarute si sa-i arate prezervativele, initiative care nu prea i-au reusit. La insistentele sale, o fana i-a raspuns ca vrea sa se sarute, dar cu el. Replica lui Fodor a fost: "ma mai gandesc si pana la sfarsit iti dau un raspuns". Ramane o intrebare: daca fana ar fi avut masuri de top-model, raspunsul ar fi fost acelasi? Solistul Krypton-ului a mai indemnat publicul sa nu se uite la telenovele pentru ca nu se intampla nimic si a fredonat, imitandu-l pe Pepe, "Numai iubirea, doar iubireaaa...". Razvan Fodor si-a facut iesirea indemnand publicul sa se iubeasca si, daca vrea sa calce stramb, sa nu uite sa foloseasca prezervativul.

SUPERFEMEIE

Imbracati elegant, Cristi Enache, Marian Ionescu, Nicu Damalan si Marius Keseri si-au facut intrarea in scena in aplauzele multimii entuziasmate. Cristi Enache si-a inceput cantarea cu piesa "Departe esti tu". Concertul care a durat mai bine de doua ore si jumatate a beneficiat de aportul pianistului Petrica Andrei si al saxofonistului Catalin Milea.

Prezenta feminina anuntata ca fiind marea surpriza a serii a fost Silvia Launeanu, cunoscuta publicului sub numele de Vegas, fata cu vioara. Artista a cantat impreuna cu Enache melodia "Am nevoie de tine". Cel de-al doilea duet l-a realizat cu Paula Seling si a fost binecunoscuta lor colaborare "Langa mine".

Sintagma "fragila artista" cu care se facea referire la Paula Seling nu mai este de actualitate. Desi imbracata cu rochie, se putea observa foarte usor musculatura dezvoltata a artistei. De altfel, antrenorul ei de fitness si culturism a declarat ca Paula "este cea mai puternica femeie din show-biz si, cu siguranta, mai puternica decat multi barbati".

DIN PUBLIC PE SCENA

"Seductie", Daca ai sti", "Superstar", "Esti ingerul meu" si "Vreau o schimbare" sunt doar cateva dintre hit-urile care au putut fi ascultate la Sala Palatului. In plus, publicul a invatat si refrenele melodiilor "Si ce daca" si "Te indragostesti" - acestea fiind doua dintre piesele ce vor fi incluse pe albumul "O zi de primavara", ce se va lansa in luna aprilie.
Revenit la bis, cand a mai interpretat trei piese, Cristi Enache a exclamat: "Asa vreau sa traiesc toata viata". Pe tot parcursul cantat, publicul a aplaudat si fredonat alaturi de trupa. Doua persoane au fost mai norocoase, avand ocazia sa urce alaturi de Directia 5 pe scena si sa cante refrenul piesei "Cu tine sa zbor".

SUSTINATORI

Pentru o ora, concertul sustinut de Directia 5 a fost transmis in direct pe TVR1. Printre cei care au dorit sa-i asculte s-au aflat Sanda Ladosi, Oana Roman, Mihai Mitoseru si Monica de la Big Brother 2. Liana Stanciu a venit la Sala Palatului insotita de o prietena, probabil pentru ca iubitul ei, Mita de la Bere Gratis, avea concert pe undeva prin tara.
Dupa cum anuntase si Marian Ionescu, "surpriza devenita certitudine pentru toata lumea", Anna Lesko, si-a facut si ea aparitia, dar nu a urcat pe scena.

LESKO A AVUT GRETURI

Imediat dupa ce concertul de la Sala Palatului a luat sfarsit, membrii trupei Directia 5 s-au deplasat la Baza Militara unde au sustinut un alt miniconcert. In public s-a aflat si Anna Lesko. La un moment dat, acesteia i s-a facut rau si a fost nevoita sa fie dusa la toaleta chiar de Marian Ionescu, cel cu care presa a cuplat-o in ultimile luni. Dupa cateva minute de sedere in fata chiuvetei, Anna si-a mai revenit. Nu pentru mult timp insa. In timp ce Directia 5 concerta, i s-a facut iar rau. Carmin, fiul lui Marian Ionescu, a condus-o rapid acasa cu masina, nu inainte de a-l avertiza pe tatal sau prin semne ca starea de sanatate a Annei lasa de dorit, veste ce i-a schimbat expresia fetei chiar in timp ce canta la chitara electrica.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.