LANSARE. Vedeta, impreuna cu iubitul ei, omul de afaceri Boby Paunescu, si cu regizorul Cristi Puiu, au inaugurat localul "Mandragora".
Dupa ce a demonstrat ca poate face actorie la cel mai inalt nivel, la Hollywood, Monica Barladeanu a dat acum curs unei alte provocari: aceea de a se lansa in afaceri. Vedeta si-a inaugurat, joi seara, restaurantul "Mandragora", unde este asociata cu iubitul ei, omul de afaceri Boby Paunescu, si cu regizorul Cristi Puiu.

Actrita a urmarit pana in cele mai mici detalii decorarea localului, care surprinde prin culoare: peretii sunt mov, verzi si aurii, cu frunze de mandragora pictate pe ei, scaunele din piele neagra, iar perdelele de asemenea mov. Nici la capitolul calitate nu s-a facut rabat, patronii aducand un bucatar strain pentru "Mandragora". La petrecerea inaugurala au participat, printre altii, Mircea Dinescu, Irinel Columbeanu si Peter Imre. Monica Barladeanu, Boby Paunescu si Cristi Puiu mai sunt asociati si la casa de film "Mandragora Production", prin care a fost realizata pelicula "Moartea domnului Lazarescu".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.