Castigatoarea editiei din acest an este Roxana Ungureanu, din Timisoara, o bruneta de 19 ani care le-a dat batai de cap organizatorilor, la machiaj, datorita pretentiilor sale uneori exagerate
12 frumuseti autohtone au concurat, joi seara, la Buftea, pentru coronita de Miss Playboy Roma nia 2006. Avand un prezentator- surpriza in persoana lui Ionut Iftimoaie, fetele aflate in pragul consacrarii au defilat in costume de baie, pe tema anotimpurile (concurentele au fost distribuite in patru grupe si au intrat pe scena in ordinea lunilor anului), fiecare incerca nd sa impresioneze juriul format doar dintre barbati.

Spre dezaprobarea multora dintre cei prezent i, castigatoare a fost Roxana Ungureanu, o bruneta de 19 ani, din Timisoara, care le-a dat batai de cap organizatorilor, facand fite la machiaj si refuzand, de asemenea, sa fie pozata. Ea este cea care a plecat acasa cu premiul cel mare, primind pe loc cheile unui Audi A3 de culoare argintie. Desi s-a aflat printre atatea frumuseti, Ionut Iftimoaie a ramas indiferent, el spunand ca sotia sa este cea mai frumoasa dintre toate. Cat despre postura de prezentator in care s-a aflat, luptatorul a spus: A fost o experienta placuta. Am constatat ca imi place destul de mult. As mai accepta ceva de genul acesta. Am facut o singura repetitie inainte de spectacol, dar am fost felicitat pentru felul in care m-am descurcat.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.