Cornelius Pasat, coregraful si impresarul cunoscutelor trupe de dans Flamingo Boys, Sangria si Flamningo Girls, si-a petrecut ziua de nastere, joi seara, in Club Gossip.
Desi a trecut recent printr-o interventie chirurgicala la ambii genunchi, aflandu-se inca in perioada de recuperare, Cornel a facut efortul de a fi impreuna cu prietenii sai si a pastrat traditia de a-si aniversa ziua de nastere. La eveniment au fost prezenti peste 200 de invitati.

Printre cei care au semnat lista mondena s-au numarat patronul postului MTV, Vali de la Voltaj, Liliana Fedorca, Sorin Marcus si Carmen, Diana de la Pops, Mihai Onila, Andrei Duban, Mihai Mitoseru, George Ciubotaru, actrita Doina Sandru, Julia Chelaru si Bogdan Jianu. Atmosfera a fost una extrem de animata si incendiara, Cornel Pasat oferindu-le invitatilor un show cu flacari si artificii in coregrafia de dans a trupelor Flamingo Boys & Girls. La momentul speach, sarbatoritul a mul- tumit tuturor prietenilor care au fost alaturi de el: Ma consider un om foarte bogat si fericit, nu in bani care, cu cat sunt mai multi aduc mai multe probleme, ci in prieteni care imi dau toata dragostea de care sufletul meu are nevoie pentru a fi fericit. Intrebat de cadourile mai speciale primite cu ocazia aniversarii celor 33 de ani, acesta a enumerat tablouri cu icoane, imbracaminte de la Armani Exceange, firma sa preferata, parfumuri, carti, pumnale si o medalie inscript ionata El Mejor Amante del Mundo, primita de la Kesey, patronul clubului Gossip, pe care a purtat-o toata seara. Tortul, gustat din plin de invitati, a fost facut la Restaurantul Juliei.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.