Cantareata si-a anuntat viitoarea aparitie intr-un pictorial al celebrei reviste pentru barbati
Desi dupa despartirea de Andreea Banica, Cristina Rus nu a mai atins succesul pe care il avea cu trupa Blondy, cantareata nu a dispa rut din show-biz, ci a demarat o cariera solo. Primul material discografic cu care blonda a iesit pe piata s-a numit O noua viata, iar cea mai ascultata piesa solo a Cristinei, in aceasta vara, pentru care s-a filmat si un videoclip, a fost Viata mea.

Printre proiectele sale muzicale, Cristina si-a gasit timp sa participe si la show-ul Dansez pentru tine, iar, mai nou, este membra a juriului in cadrul celei de-a doua editii a renumitului concurs de la Pro TV. De asemenea, urmand exemplul fostei sale colege de trupa, Andreea, care a pozat goala, acum cativa ani, Cristina si-a exprimat intentia de a aparea, si ea, intr-un pictorial fierbinte sub aceeasi marca, a iepurasului Playboy. Invitata sa risipeasca emotiile concurentelor Miss Playboy, la evenimentul care s-a desfasurat, joi seara, la Buftea, Cristina Rus a promis public, dupa recitalul pe care l-a sustinut, faptul ca admiratorii sai o vor putea contempla, in curand, in ipostaze-premiera.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.