ADIO, AVERE! Telenovela blestematei mosteniri pentru care Oana Zavoranu si-a dat in judecata mama are un sfarsit trist pentru vedeta. Marioara Zavoranu a scos un as din maneca in procesul deschis de catre fiica ei la Judecatorie. Femeia arata ca, legal, Oana, nu mai poate mosteni nimic de la defunctul ei tata, ajungand la mila mamei!

Pana acum, Oana pretindea ca i-ar reveni un sfert dintr-o avere de peste 5.000.000 de euro! Aceasta uriasa mostenire fusese lasata de tatal ei, Nicolae Zavoranu, care a murit in noiembrie 2000. Reporterii "Averea" au descoperit ieri ca Marioara Zavoranu a depus un document-surpriza la instanta! In acesta se arata ca, in urma cu sase ani, vedeta a renuntat de bunavoie la partea ei din avere in favoarea mamei si ca in proces nu mai are sorti de izbanda, intrucat perioada in care se putea adresa legal instantei pentru a anula actul respectiv a fost depasita.

Potrivit avocatei Daniela Moise, angajata de mama vedetei, Oana avea 3 ani la dispozitie sa ceara anularea certificatului de mostenitor incheiat in 20.11.2000, sub nr. 42. Asadar, vedeta s-a trezit tarziu sa-si ceara drepturile, ramanand fara nimic!

Oana sustine insa in plangerea ei ca mama sa, Marioara, a inselat-o, prin "persuasiune, sugestie si captarea vointei" si ca astfel, ea n-ar fi avut "nicio clipa reprezentarea ca prin semnarea acelui act de partaj si-a instrainat, de fapt, dreptul sau de proprietate ce i se cuvenea din succesiunea tatalui"!

Actrita de telenovele cere ca prin anularea certificatului de mostenitor sa primeasca actiuni la firma "Agricomex", la care fusese asociat tatal sau. Aceasta firma are in proprietate Cimitirul "Eternitatea", iar in 2005 a avut o cifra de afaceri de aproximativ 115 miliarde de lei vechi!
Deocamdata, la Registrul Comertului, doar mama Oanei, Marioara, figureaza ca actionar cu un pachet a caruia valoare este de aproape 2 miliarde de lei.

"N-o voi lasa pe Oana sa moara de foame!"

Marioara Zavoranu a marturisit ca ea nu si-a dorit vreodata sa se certe pe mostenire cu fiica ei si crede ca iubitul vedetei, Pepe, este cel care ar fi indemnat-o sa deschida un proces. "Copilul meu nu era asa pana sa-l cunoasca pe Pepe. Influenta lui a stricat-o. Vrea sa o rupa pe Oana de mine", considera mama actritei. De altfel, surse din anturajul familiei ne-au dezvaluit ca Marioara Zavoranu ar fi declarat: "Chiar daca am sa castig procesul, n-o voi lasa pe Oana sa moara de foame"!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.